Prijavi se i postani hrvatski policajac ili policajka

Radio Prkos 18.07.2019 ZANIMLJIVOSTI
img

Planira upis 750 polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka. Program će započeti 9.rujna 2019. a polaznici/polaznice će se nakon završenog Programa primati u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova (policijske uprave, odnosno u ostale ustrojstvene jedinice Ravnateljstva policije), sukladno potrebama službe.

Natjecati se mogu državljani i državljanke Republike Hrvatske pod uvjetom da imaju završenu srednju školu u četverogodišnjem trajanju, da nemaju navršenih 28 godina na dan 9.rujna 2019., da imaju posebnu psihičku i tjelesnu zdravstvenu sposobnost, propisanu razinu tjelesne motoričke sposobnost i da su osobno dostojni za obavljanje policijske službe i nisu članovi političke stranke.

-Odabir kandidata izvršit će se na temelju ostvarenih rezultata u dosadašnjem školovanju, rezultata provjere psihičke sposobnosti i tjelesne motoričke sposobnosti, testova opće informiranosti, stranog jezika i informatičke pismenosti, motivacijskog razgovora, te rezultata provjere osobne dostojnosti i tjelesne zdravstvene sposobnosti, rok sa podnošenje prijava od 1. ožujka do 31. srpnja 2019. Više detalja u vezi Natječaja, zainteresirani mogu dobiti u policijskim postajama, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, na web stranici MUP-a (www.mup.hr), odnosno pozivom na broj telefona Policijske škole „Josip Jović“ 01/2426370 i 01/2426305, kažu sa tim u vezi u PU brodskoj posavskoj.

Izvor: BrodPortal

Foto: Ilustracija / MUP RH

Slične vijesti

Najnovije