ADVENT S MARIJINIM OBROCIMA

Radio Prkos 30.11.2022 ŠIRE NG PODRUČJE
img

Tijekom adventa svi tražimo način kako ispuniti srca svojih dragih. Marijini obroci i ove godine pokreću božićnu kampanju pod nazivom Advent s Marijinim obrocima – Radost se množi dijeljenjem.
Od 2. do 17. prosinca u Info centrima Marijinih obroka, u Zagrebu i Slavonskom Brodu, svi podupiratelji i prijatelji Marijinih obroka moći će vikendom, uz prigodne tematske sadržaje, biti dio Adventa Marijinih obroka.
Gdje bolje ubrati radost negoli prilikom druženja s prijateljima, obitelji ili posebnom osobom pokraj drvca Marijinih obroka. Ukrasi na božićnom drvcu Marijinih obroka svake su godine izrađeni s posebno velikom pažnjom, a svaki naš posjetitelj moći će s drvca uzeti ukras kao uspomenu. Najmlađe će posebno veseliti Sajam igračaka za Sv. Nikolu u Info centrima u Zagrebu i Slavonskom Brodu gdje će podupiratelji moći odabrati igračku za svoje mališane i, uz simboličnu donaciju, osigurati jednom djetetu obrok u školi.
Za sve vas, koji ste u vječnoj potrazi za onom posebnom sitnicom koja izmamljuje osmijeh voljene osobe, tu su prigodni pokloni Marijinih obroka koje možete pronaći na našoj mrežnoj stranici.

Slične vijesti

Najnovije