Dobar i zdrav san

Radio Prkos 30.11.2021 NOVA GRADIŠKA
img

Dobar i zdrav san ključan je za naše zdravlje i kvalitetu života, a madrac je pri tome polazna točka. Zbog toga je važno da madrac pruža potreban oslonac vašem tijelu, a vama udobnost koju zaslužujete. Svi znamo da nas krevet prati od početka pa do kraja našeg života, u njemu se rađamo, odrastamo, volimo, odmaramo, ljenčarimo i razmišljamo. Preduvjet zdravog sna je ispravan krevet i madrac prilagođen vašem tijelu. Iz svega ovoga lako je zaključiti da odabirom kreveta i madraca odlučujete vi sami o tome kako će izgledati dani koji su pred vama. Ovo nije reklamni slog tvrtke CRO-TEX Malino vlasnika Borne Pavića, već je to rezultat 30 godina rada ove tvrtke koju su stvorili Bornini roditelji, a jedini poticaj u radu bila im je preventiva za lakše i ugodnije preživljavanje stresne svakodnevice suvremenog čovjeka.

Svoje proizvode CRO-TEX u 90% proizvodnje plasira na more, a kako bi u svom poslu bili uspješni, kupcima nude inovativna rješenja i postavljaju si svakodnevno nove standarde u proizvodnji. Nikolina Pavić nam je naglasila kako smatra da je kvalitetno spavanje najveći prioritet suvremenog čovjeka i san je dobrobit i blagodat, a u ovoj tvrtci desetak uposlenih u Malinu, Matije Gubca 98, proizvode madrace s oprugama i džepičastim jezgrama od pjene. Svaki madrac je dizajniran da bi vam ponudio udobnost i kvalitetan san.

Visoku poziciju na izazovnom tržištu ovaj mladi čovjek održava konstantnim unapređivanjem odnosa prema kupcima, odabirom dobavljača i dogradnjom postojećih sustava, a u svojoj trgovini u Malinu vam madrace prodaju po veleprodajnoj cijeni. U idućoj godini vlasnici i uposlenici CRO-TEXA žele vam svako dobro i da pronađete za sebe kod njih madrac koji će pružiti prikladnu podlogu za spavanje vašem tijelu i kralježnici po iznimno pristupačnoj cijeni.

Zlata Pazman-Petrić

Slične vijesti

Najnovije