Izbori i mi

Radio Prkos 11.04.2024 KOLUMNA
img

Ovih dana obilaze nas kandidati za hrvatski sabor iz svih stranaka i koalicija.Veliki skup sinoć je bio u Cerniku gdje su se predstavili kandidati sa liste broj sedam HDZ-liste koja je po njihovom mišljenju lista za sve izazove.
U svom obraćanju brojnim okupljenima Pero Čosić je naglasio da mu je iznimna čast biti kandidat HDZ-a na listi stranke koja okuplja hrvatski narod u zajedništvu i čije vodstvo pouzdano upravlja našom zemljom.
Župan Danijel Marušić je naglasio da je u svom radu spojio iskustvo u politici i iskustvo koje je prije stekao u realnom sektoru,a i nadalje će,obećao je raditi na boljitku svih građana Brodsko-posavske županije. Prema saznanjima s kojima raspolažemo kandidati s liste broj sedam HDZ-a predstaviti će se i u subotu Novogradiščanima u devet sati u središnjoj gradskoj ulici.Nekako u isto vrijeme onako usput u Novu Gradišku trebali bi svratiti i kandidati Rijeke pravde i u 10 sati obratiti se svojim smpatizerima. Dario Marenić nositelj liste broj 2 Fokus-Republika u petoj izbornoj jedinici također će se družiti sa svojim sugrađanima u subotu, ali on poziva sve saborske zastupnike da se odreknu svoje saborske plaće u korist potrebitih te da zajedno ozbiljno i odgovorno grade uspješnu, Republiku.Na špici u subotu biti će još neki kandidati iz nekih stranaka, tako da nas očekuje prilično zanimljiv subotnji dan, a mi se samo nadamo da će neki od tih imena u koliko prođu u parlament zasukati rukave i odlučno raditi na suzbiljanju korupcije te da konačno sramotno visoka inflacija i apsurdno jadna primanja malog naroda budu iza svih nas. Neki od kandidata koji to jesu ,a ne žele se odreći sadašnjeg statusa,čije ime se ne spominje, tvrde kako su spremni raditi na uspostavi vladavine prava i da svi budemo jednaki pred zakonom.

E pa sad dragi moj narode 17.travnja svi mi odlučujemo o svojoj sudbini i kako ćemo živjeti u narednih četiri godine i na zaboravite onu staru uvijek aktualnu izreku "Narod ima vlast kakvu zaslužuje..."

ZPP

Slične vijesti

Najnovije