FI-MA iz ljubavi prema drvetu!

Radio Prkos 24.03.2023 NOVA GRADIŠKA
img

FI-MA postaje istaknuti brend za dizajn stolova i stolica, čiji je glavni fokus dobrobit klijenata, kvalitet proizvoda, inovacije i bezvremenski dizajn a napravljeni su da traju.
Svaki stol bilo da se radi o blagavaonskom, vrtnom ili uredskom je osmišljen sa sviješću o klijentu i dizajniran je da doprinosi dobrobiti i potrebama korisnika.
S punim pravom možemo reći da je FI-MA zaradila dobru reputaciju na osnovu svoje  predanosti u osmišljavanju kreativnih rješenja u organizaciji prostora te pomnim izborom vrhunskih repromaterijala stolica s anatomski oblikovanim sjedištem koje pruža udobnost flleksibilnost a garantiraju postojanost i kvalitet.
Inovativan dizajn uz industrijski štih je fokusiran na funkcionalnost i postojanost gdje je sve po mjeri klijenta i prostora.

Stoga, učinite svoju blagovaonicu najdražim mjestom u kući. U našoj ponudi pronađite veliki izbor blagovaonskih stolica raznih boja, modela i materijala, u FI-MI imaju za svakoga po nešto. Kod ovako velikog izbora zaista je teško donijeti konačnu odluku pa pomoć potražite u FI-MI. Ručno rađeni masivni stolovi i stolice od hrasta lužnjaka. Proizvodnju prati dugogodišnje iskustvo u obradi drveta.
Stolovi i stolice su izrađeni u visoko kvalitetnoj rustik obradi,Stolovi su raznih dimenzija.

Potražite ih u ulici PETRA SVAČIĆA 15, NOVA GRADIŠKA, prodaja radi od 7 do 15 sati mob: 098665707.
iz ljubavi prema drvetu vam nudimo: namještaj od prirodnog drva oduvijek je bio standard kvalitete, stila, ukusa i luksuza. Danas su drveni proizvodi također vrlo prestižni i vrlo popularni. To vrijedi i za blagovaonske stolove i stolice. Stolovi od masivnog hrasta izgledaju lijepo i estetski, elegantno i respektabilno..
Osim toga, oduševit će vas dugim vijekom trajanja, praktičnošću i pouzdanošću. VAŠA FI-MA IZ LJUBAVI PREMA DRVETU RADE STOLOVE I STOLICE KOJE NE POZNAJU ROK TRAJANJA.

-ZPP

Slične vijesti

Najnovije