Sloga golovima Marjanovića, Kotarskog i Balunovića do nove domaće pobjede!

Radio Prkos 19.11.2022 SPORT
img

U zanimljivoj utakmici 14. kola 3. NL - istok, novogradiška Sloga je na domaćem terenu ugostila NK Dardu. U utakmici s brojnim zapletima i preokretima, Sloga je u konačnici slavila s 3:2.
Slogu je u vodstvo doveo Tomislav Marjanović u 35. minuti, no samo tri minute kasnije Dominik Dubravac poravnava na 1:1. Do kraja prvog dijela imamo dvije odlične situacije preko Tomislava Marjanovića, no prvi pokušaj je završio u vratnici, a drugi malo iznad gola.
U drugom dijelu Sloga preuzima terensku inicijativu, no gosti iz jednog kontranapada u 60. preko Dubravca dolaze do preokreta i vodstva od 1:2. Na sreću, samo dvije minute kasnije Sloga se vraća u utakmicu zgoditkom Joška Kotarskog. Potpuni preokret donio je Fran Balunović u 70. minuti koji je sjajno zahvatio loptu na rubu šesnaesterca i prebacio gostujućeg vratara za 3:2.

Sastav Sloge: L. De Villa, V. Medvedović, M. Vlaović, I. Tomić, M. Katinić(od 63. D. Batalo), N. Eller, K. Fischer(od 63. J. Medvedović), J. Kotarski, M. Marjanović(od 90. M. Marić), N. Tomić, T. Marjanović(od 67. F. Balunović)

Izvor: FB Sloga NG

Slične vijesti

Najnovije