ZAVRŠENA NOVOGRADIŠKA TENISKA LIGA 2022.

Radio Prkos 07.10.2022 ŠIRE NG PODRUČJE
img

U srijedu 05. listopada 2022. godine završena je druga sezona Novogradiške teniske lige 2022. Od 02. svibnja pa do 05. listopada 2022. godine odigrano je više od 500 ligaških mečeva, a ligu je zaigralo ukupno 70 igračica i igrača. Natjecanje se nalazi u službenom kalendaru Hrvatske unije tenisača te se tako i boduje za rang listu HUT-a. Organizator natjecanja je Teniski klub „Nova Gradiška“, a svi susreti odigrani su na teniskim terenima Sportskog centra San Siro na Slavči.

Kroz proteklih pet mjeseci moglo se vidjeti odličnog tenisa, borbe i korektnog sportskog nadmetanja. Sve je završilo završnim Masters turnirom 32 najuspješnija igrača po službenoj rang ljestvici koji su razigrali za ukupnog pobjednika Novogradiške teniske lige 2022. Finalni susret igrao se između Marka Pavlice i Marijana Medunića te je na kraju uspješniji bio Marko Pavlica rezultatom 6:3, 6:3 i tako postao pobjednikom Novogradiške teniske lige 2022 obranivši titulu od lani.

Zahvala svim igračima koji su igrali u ligi, brojnoj publici koja je redovito pratila susrete lige kao i našem domaćinu Borisu Andrakoviću na odličnoj suradnji. Pripreme za Novogradišku tenisku ligu 2023. već počinju i prema interesu i najavama siguran sam da će igrača biti još više nego ove godine što nas sve skupa iznimno raduje i veseli, a do tada trenirajte, igrajte tenis i „brusite“ formu.

Slične vijesti

Najnovije