Pioniri Budućnosti osvojili memorijal "Cvitković-Vukšić"

Radio Prkos 03.01.2022 ZANIMLJIVOSTI
img

U fokusu sportskog dijela 29. Memorijala "Cvitković-Vukšić" bili su momčadi iz kategorije pionira: NK Batrina, NK Sloga Nova Gradiška i NK Budućnost Rešetari.

NK Batrina - NK Budućnost Rešetari 2:3 [2:1]
NK Sloga Nova Gradiška - NK Batrina 2:0 [2:0]
NK Budućnost Rešetari - NK Sloga Nova Gradiška 5:3p [3:3]

Turnir je pružio sjajnu igru uz mnoštvo preokreta. Budućnost je u prvoj utakmici pobijedila 3:2 nakon što je Batrina vodila 2:0. U drugoj utakmici smo mogli vidjeti dva krasna pogotka Tina Bilešića za Slogu dok je treća utakmica donijela dinamčinu utakmicu u kojoj je Budućnost vodila tri puta,

Sloga se tri puta vraćala, a u konačnici je Budućnost bila bolja nakon šesteraca što joj je ujedno donijelo trofej pobjednika 29. Memorijala.Čestitamo NK Budućnosti na osvojenom turniru te je ekipa Budućnosti ujedno i drugi Memorijal za redom pobjednik turnira. Također, zahvaljujemo se od srca NK Slogi i NK Batrini na sudjelovanju na turniru.Svoje vještine na malonogometnom terenu pokazali su i veterani koji su u svom mini-turniru odigrali tri zanimljive utakmice.
REZULTATI:
70-te - Rekreacija Sloga 0:5 [0:4]
Rekreacija NG - 70-te 2:1 [1:1]
Rekreacija Sloga - Rekreacija NG 1:4 [0:3]
Pobjednički pehar zasluženo je odnijela ekipa Rekreacija NG. Pobjedničkoj ekipi sve čestitke, a preostalim dvjema ekipama se moramo zahvaliti na sudjelovanju. Ostaje im godina dana da se bolje pripreme za 30. Memorijal!

Izvor/foto: FB Unitas NG

Slične vijesti

Najnovije