Jesenski prvak 1.ŽNL je ekipa Slavena iz Ljupine koja je imala samo jedan poraz...

Radio Prkos 17.11.2021 SPORT
img

Završeno je jesensko prvenstvo u prvoj županijskoj nogometnoj ligi zapad koje je bilo jako izjednačeno i vodila se borba za prvim mjestom između nekoliko ekipa. Najuspješnija ekipa ove polusezone bila je ekipa Slavena iz Ljupine ispred Psunj-sokola i Batrine sa prednosti od tri boda.

Slaven je ove sezone startao domaćom utakmicom protiv mlade ekipe Posavca u kojoj je apsolutno zasluženo slavio sa visokih 5:1. Nakon toga slijedio je gostujući poraz protiv Mladosti u Cerniku, a onda jedna pobjeda protiv Šokadije na domaćem terenu da bi zatim remizirali protiv Batrine ponovno na domaćem terenu.

Nakon toga uslijedio je sjajan niz ove godine moćne ekipe Slavena koja je u narednih šest utakmica odnijela pobjedu i time odskočila na prvenstvenoj ljestvici. Niz im je zaustavljen na teškom gostovanju u Tisovcu gdje je Slaven remizirao sa rezultatom 1:1 iako je pobjeda mogla otići i na jednu i na drugu stranu.

Nakon te utakmice uslijedila je rutinska pobjeda protiv Svjetlosti sa visokih 5:0, a prvenstvo su zaključili pobjedom na gostovanju u Bebrini sa visokih 0:3.
Ovim putem čestitamo ekipi Slavena, svim igračima, treneru Borisu Šalinskom kao i upravi i njihovim navijačima na odličnoj predstavi ove zanimljive polusezone te im želimo puno sreće u nastavku natjecanja! 

Velike čestitke i mladoj ekipi Budućnosti iz Rešetara koja je odigrala odlično ovaj jesenski dio prvenstva sa malim kadrom igrača!

Foto : FB Slaven

Slične vijesti

Najnovije