Marija Petričević: Uz odgovornost i trud do zacrtanih ciljeva

Radio Prkos 27.10.2021 POLITIKA
img

Novoizabrana predsjenica Gradskog odbora HDZ-a Nova Gradiška Marija Petričević povodom izbora uputila je pismo članovima stranke i građanima Nove Gradiške.

„Hrvatska demokratska zajednica prva je stranka Republike Hrvatske. Naša politička stranka prepoznata je kao najsnažnija na nacionalnoj razini, stoga mi je velika čast i odgovornost biti na čelu Gradske organizacije HDZ-a Nova Gradiška. Svojim sposobnostima i zalaganjem nastojat ću okupljati članstvo i voditi njegovo djelovanje na dobrobit građana Nove Gradiške, članica i članova HDZ-a.

Želim se zahvaliti svim članicama i članovima na podršci, a posebnom svom prethodniku Danijelu Marušiću i županu Brodsko posavske županije, na svim uloženim naporima, dugogodišnjem djelovanju i vodstvu. Predstoje nam izbori za Gradski odbor Nova Gradiška. Vjerujem da će nam svaki zajednički uloženi napor biti vrijedan i svaka prepreka premostiva.

Sa željom da postignemo sve zacrtane ciljeve promičući demokršćanska načela koja su temelj našega djelovanja, želim svako dobro svim našim članovima i građanima Nove Gradiške.” - stoji u izjavi Marije Petričević.

Slične vijesti

Najnovije