ZAVRŠENA 3. HRVATSKA TENISKA LIGA - NOVOGRADIŠČANI ODLIČNI TREĆI

Radio Prkos 08.07.2021 SPORT
img

Odigrani su i posljednji susreti 3. Hrvatske teniske lige, regija Slavonija i Baranja u kojoj su se natjecali i novogradiški tenisači.

U 3. Hrvatskoj teniskoj ligi ekipa Teniskog kluba „Nova Gradiška“ zauzela je ukupno 3. mjesto što je odličan rezultat. Ove godine u natjecanju je sudjelovalo 7 ekipa, TK „Brod“, TK „Vinkovci“, TK „Županja 1881“, TK „Požega“, TK „Borovo Naselje“, TK „Đakovo 2“ i TK „Nova Gradiška. Očekivali smo možda i nešto bolji rezultat ali na kraju moramo biti zadovoljni postignutim jer ozlijedilo nam se nekoliko važnih igrača, naš najbolji tenisač Fran Rakonić otišao je u Zagreb tako da na kraju moramo biti i više nego zadovoljni sa ovim trećim mjestom. Za TK „Nova Gradiška“ nastupali su : Marko Brčić, Marko Pavlica, Ivica Kožulj, Ivica Magdić, Viktor Magdić, Davorin Lončarić, Gordan Pribanić, Danilo Tusić, Tomislav Barišić i Dalibor Timarac.

Treba naglasiti da su novogradiški tenisači po prvi puta susrete 3.Hrvatske teniske lige igrali i u Novoj Gradiški kao domaćini na teniskim terenima Sportskog centra San Siro na Slavči, što nam je izuzetno drago.

 

TEKST/ FOTO: MARKO BRČIĆ

Slične vijesti

Najnovije