Predstava "Ako sam žena, nisam konj" oduševila publiku

Radio Prkos 11.05.2022 KULTURA
img

Komedijom Ako sam žena, nisam konj, sinoć je u novogradiškom Domu kulture glumica Ana Poznanović  dobro nasmijala novogradišku publiku. Komedija je to nastala u režiji Jovana Ljubenovića, te donosi iskrenu priču žene koja, tražeći ljubav, gubi samu sebe.

„To je jedna ženska priča o djevojci koja ima velika očekivanja od ljubavi i kroz život sazrijeva kroz brojna ljubavna razočaranja. U stvari, priča o ženama i svemu onome što one prolaze.”- rekla je glumica Ana Poznanović.

S predstavom je nastupala diljem Hrvatske te ističe da je su reakcije publike uvijek izvrsne. „Ja sam oduševljena vašom publikom, koja napravi čarobnu atmosferu svaki put i ta energija koju publika napravi, uvijek me ponese na sceni. Hrvatska zaista ima najdivniju publiku.” - ističe.

Glumica Ana Poznanović u svijet stand up komedije ušla je nakon objavljenog romana „Vrati se mami, siso“ koji govori o bezuspješnoj borbi mlade žene sa balkanskim sustavom vrijednosti, maminim sinovima i svojom disfunkcionalnom obitelji. Nakon stand up-a odlučila se zakoračiti i u svijet glume. Sve se to, kaže, dogodilo slučajno, ali upravo u stand up komediji se najviše pronalazi. „Mislim da je to ono što sam ja. Da je to moja životna ljubav i životni poziv.”

Ako je suditi po količini smijeha i pljeska, publika je sinoć bila doista oduševljena. TC

 

Slične vijesti

Najnovije