KRALJICA KOLAČA

Radio Prkos 14.10.2021 NOVA GRADIŠKA
img

Stigla je još jedna lijepa vijest u gradu zahvaljujući ženama poduzetnicama. Od ovog tjedna imamo novu slastičarnu u ulici Petra Preradovića - LA ROSSA ROSA.
Otvorila ju je ponajbolja novogradiška slastičarka SUZANA IVANIŠEVIĆ. Uz slavne macaronse, na opće oduševljenje tu su i brojni drugi kolači i slatkiši koji će sada naći put do širokog broja zainteresiranih. Kako nam je Suzana ispričala, riječ je o ideji koju je dugo formirala, što u njenoj glavi, što na papiru.
Ukratko otkriva da sve što je naučila može zahvaliti svojim roditeljima, ali smatra da je došla u idealne godine da pokuša i sama zaploviti nemirnim poduzetničkim vodama. Ona je uz kruh i pečenje kolača odrasla, razumije tu problematiku, a sredstva za otvaranje LA ROSSE namakla je dijelom i iz državne potpore.
Ova mala romantična slastičarnica LA ROSSA ROSA, predviđena je za stvaranje ukusnih slastica od kvalitetnih, primarno domaćih sastojaka. Stanje u Novoj Gradiški je loše i ne ide na ruku poduzetnicima, kroz razne namete se stalno otežava rad, no unatoč nepovoljnoj klimi naša kraljica kolača je hrabro zakoračila u svijet poduzetništva svojim kreacijama ukusnih slastica, a svu snagu koju ima crpi od roditelja koji su joj cijeli život bili oslonac i preživjeli su puno toga, ali su ostali dosljedni sebi koristeći uvijek za svoje proizvode izvorne namirnice. Baš zbog toga i Suzani su kategorija zdravlje i fair play iznad profita.

U La Rossa rosi, uz vlasnicu, rade i dvije vrsne i kvalitetne slastičarke koje imaju svoje favorite među slasticama koje nude, a Suzana Ivanišević je svakako naša Novogradiška kraljica kolača koja razumije slastičarstvo kao zanimanje, jasno je posložila prioritete i izabrala ono što joj je važno. Uz njenu obitelj važni su joj kolači, a na nama je da izaberemo najbolje, najkvalitetnije i najukusnije. Sve to nudi LA ROSSA ROSA koja radi svakoga dana od 9 do 17 sati i subotom od 9 do 15 sati.

Slične vijesti

Najnovije