Plenki – ključ uspjeha HDZ-a

Radio Prkos 06.07.2020 KOLUMNA
img

Zanimanje političar je nešto što se uči u praksi! Suština politike je u dobroj strategiji za ostvarivanje određenog cilja. Najveći dio vremena odlazi na donošenje odluka i ciljeva za koje se u teškim vremenima treba boriti! A glasači su jučer u Hrvatskoj političare ocijenili prema konkretnim rezultatima, a ne prema obećanjima koja daju. Sve je jučer na izborima bilo mjerljivo. Plenki je vizionar, ali je i realan. Njegov put do uspjeha će i nadalje biti dug, ponekad prepun frustracija, a ukoliko ne bude znalački birao ministre bit će tu opet razočaranja, zbog kojega će mu građani, prije ili kasnije, okrenuti leđa. Plenki je imao dobru strategiju kampanje, a u vrijeme koronakrize pokazao se dobrim liderom. Po meni, on je odlučan i pouzdan, autentičan. Medijski je poslao jasnu poruku biračima, a poruka je srce svake kampanje - Sigurna Hrvatska - ekonomski i socijalno!

Dakle, što ja kao obični građanin želim u Hrvatskoj? Želim da ubrzo na posao ide još više muškaraca i žena nego jučer. Želim manje kamatne stope. Plenki, ja želim da Hrvatska bude snažna, ponosna i još bolja. Želim da mlade ljude u lijepoj našoj doživite ozbiljnije nego do sada, da umirovljenici žive dostojanstvenije. Plenki, doprinijeli ste nekim pozitivnim promjenama pa sad, štovani premijeru, nastavite započeto. Biti uspješan političar, vođa veliki je izazov. Pokažite poštovanje prema svojim građanima pažljivim izborom suradnika i svaku korupciju odmah kaznite. Znate ono, kriza počinje ignoriranjem problema u vlastitim redovima. Držite i nadalje kao i do sada čitavu situaciju u svojim rukama i pod kontrolom. Radite i nadalje na korist i radost građanima ove zemlje, budite pravi čovjek na pravom mjestu! Plenki, prepoznali smo vas kao radnika i sve što je pozitivno smo nagradili!

Onima koji su nas u izbornoj kampanji trovali primitivizmom i komunističkim kružocima poruka: "nećemo dijalizu,hoćemo bubreg" - pametnom dosta! Budite kvalitetna i dobra oporba i radite nakon izbora za opće dobro, a poziciji i opoziciji na kraju ovog mog skromnog promišljanja poruka: "demokracija je kada vladaju časni,a ne imućni ljudi!" A ima i ona - "političar će učiniti sve da ostane u fotelji, čak će postati i domoljub!", koalirati će i s onima različitih svjetonazora koji uglavnom pljuju po Hrvatskoj, a žive na našoj grbači! A sada doista, postoji mogućnost za drugačiji sastav Vlade! Tu stajem, obzirom da sada već govore kako je izborni rezultat oštar zaokret u DESNO.... Zanimanje političar se uči u praksi, a suština politike je ipak u dobroj strategiji!

Plenki je na potezu!

Zlata Pazman Petrić

 

Slične vijesti

Najnovije