Promocija-Deja Špičak

Radio Prkos 07.06.2024 KULTURA
img

"Voljeti silinom starinskih prozora značilo je nadat se kako će posljednja poema donijeti neparan broj riječi. Jer tad Ona biva nedovršenom."

Što li se krije ispred, u i iza starinskih prozora te što povezuje djetinjstvo, mladost i smrt modrokosa, javnost je mogla saznati na sinoćnjem predstavljanju knjige poezije "Nada u neparan broj riječi".
Gradska knjižnica Nova Gradiška u suradnji s Ogrankom Matice hrvatske u Novoj Gradiški ugostila je mladu sugrađanku Deju Špičak koja je održala svoju 1. promociju knjige poezije.
Kako bi druženje bilo svečanije, ali opušteno, pobrinula se naša profesorica Vjekoslava Bagarić koja nam je predstavila knjigu, a stihove nam čitao gosp. Zrinko Kapetanić. Za ugođaj na promociji pobrinuli su se učenici Glazbene škole Ester Lazarić (nastavnik Boris Ružojčić) i Leonardo Robina (nastavnica Marina Karešin) svirajući prekrasne melodije na gitarama.

Nakon promocije, uslijedilo je druženje i razgovor s mladom književnicom kojoj želimo puno uspjeha na svim budućim promocijama i u pisanju novih književnih djela

Izvor: 
Gradska knjižnica Nova Gradiška

Slične vijesti

Najnovije