PRAVO I PRAVDA

Radio Prkos 21.05.2024 POLITIKA
img


Čelnik stranke Pravo i pravda Mislav Kolakušić sa prestavnicima te stranke rekao je jučer u Novoj Gradiški na predstavljanju liste za Europski parlament da moraju imati predstavnike u Bruxellesu jer se tamo donose odluke o hrvatskoj poljoprivredi koju globalističke politike žele oduzeti malim gospodarstvima.
Kolakušić koji na izborima za Europski parlament traži novi mandat krenuo je s predstavljanjem liste i programa iz Slavonije ukazavši na važnost Europskog parlamenta za Slavoniju i hrvatskog seljaka.
“Glavne odluke o hrvatskoj poljoprivredi i njezinom opstanku donose se u Bruxellesu, a politika zelene tranzicije u temeljima ima prestanak poljoprivredne proizvodnje”, rekao je Kolakušić.
Poručio je da se borba  za hrvatsko selo i poljoprivrednika ne može dogoditi bez zajedničke borbe u Europskom parlamentu.

“Najmanje devet hrvatskih predstavnika bit će predstavnici globalističkih politika, koji kao psići rade sve što im kažu, apsolutno sve. Štitili smo granicu, ali oni kažu više ne smijete štititi granicu, morate pustiti sve ilegalne migrante i kriminalce u Hrvatsku”, rekao je.
Ukazavši na svinjsku kugu i ubijanje zdravih svinja, rekao je da globalistička EU želi da se poljoprivredna proizvodnja oduzme malim obiteljskim gospodarstvima, te da isključivo mega kompleksi pod njihovom upravom proizvode hranu.

“Na taj način mogu u potpunosti kontrolirati čovječanstvo. Onaj tko kontrolira hranu i izvore vode, taj kontrolira svakog čovjeka, kako u Hrvatskoj, tako i u drugim državama EU”, ustvrdio je.
Kolakušić upozorava na  prosvjede diljem cijele Europe. Važno je i da mediji i novinari u Hrvatskoj rade svoj posao profesionalno i odogovorno bez utjecaja politike na njihov posao. zpp

Slične vijesti

Najnovije