Veliki jubilej Antuna Mihaljevića

Radio Prkos 24.05.2022 NOVA GRADIŠKA
img

Razlozi zbog kojih ljudi idu u poduzetništvo su želja za slobodom i neovisnošću, za stvaranjem vrijednosti, radi kreiranja i upravljanja vlastitim vremenom, da naprave nešto za svoju zajednicu.
Antun Mihaljević, vlasnik Poljoprometa se prije 25 godina sasvim slučajno otisnuo u poduzetničke vode, nakon odlaska tadašnje kooperacije u stečaj. Nije se rodio kao poduzetnik, ali svakodnevno je marljivo radio i učio kako postati bolji i uspješniji. Imao je dobro oblikovanu poslovnu viziju i znao je kamo ide i što želi.

Sada ova poljoprivredna apoteka zapošljava 5 mladih stručnih djelatnika i distributer je stočne hrane PATENT-CO. za cijelu Slavoniju. Poljopromet je na usluzi svojim kupcima svakoga dana od 7 do 15 sati, subotom od 7 do 13 sati, a vrše i dostavu kupcima bilo da je riječ o zaštitnim sredstvima, mineralnim gnojivima, stočnoj hrani itd.
Antun Mihaljević je iznimno skroman čovjek koji pamti i svoje neuspjehe više nego uspjehe, a sam je sebi najveći kritičar. Za sada još nije napravio inventuru svojih postignuća, a najveće mu je zadovoljstvo što su i njegova djeca nastavila njegovim putem i sada su mu u svemu velika pomoć i podrška. U svemu se može osloniti na njih.

I što još reći o ovom čovjeku koji se ne voli hvaliti i ne voli pričati o sebi izuzev da je uspješna osoba. Čovjek koji je svoj uspjeh ugradio u radni stav i tu poruku je prenio na svoje zaposlenike, ali i poslovne partnere, klijente. Poljopromet iz Baćindola svojim kupcima je na usluzi 25 godina, a poznavajući vrijedne Mihaljeviće, ovaj posao će se iz generacije u generaciju nastaviti uspješno proširivati. Uostalom, još je i Albert Einstein rekao da je mašta važnija od znanja. Vid je ono što vidimo svojim očima, a vizija je ono što vidimo svojim umom.

Naš Anta se borio i izborio za ostvarenje svoje vizije, a njegov poslovni uspjeh postao je dio njegovog života i što je najvažnije, ovaj čovjek se nikada nije bojao neuspjeha. I zato Mihaljevićima iz Baćindola iskrene čestitke uz jubilej Poljoprometa. ZPP

Slične vijesti

Najnovije