NG LJETO 2022: Još veće, bolje i bogatije

Radio Prkos 29.11.2021 NOVA GRADIŠKA
img

Baš u vrijeme Adventa i vrijeme darivanja stiže veeeeeliki poklon iz Turističke zajednice Grada Nova Gradiška! Naime, danas je predstavljen program Novogradiškog glazbenog ljeta za 2022. godinu koji će, po svemu sudeći, nadmašiti sva prethodna ljeta.

Organizatori NG Ljeta; MotionPlay agencija i Turistička zajednica Grada Nova Gradiška u suradnji s Gradom Nova Gradiška bili su vrlo nestrpljivi sa svojim sugrađanima podijeliti ove dobre vijesti i odlučili sve iznenaditi nekoliko mjeseci unaprijed.

Bernard Kumić Berny, direktor MotionPlay agencije, naglasio je da ovakva manifestacija zahtjeva veliku pripremu za sve one koji će u njoj sudjelovati, od ugostitelja, izlagača, organizatora do samih glazbenika, stoga je jasno da događaj ovakve veličine i značaja treba najaviti unaprijed.

Kako je najavio, NG Ljeto će započeti 11. kolovoza kada će nastupiti Električni orgazam te kao headliner prve večeri Dubioza kolektiv.

12. kolovoza zapjevat će Tomislav Bralić i klapa Intrade, a nakon njih, veliko glazbeno ime na ovim prostorima - Halid Bešlić.

13. kolovoza na novogradišku pozornicu stiže Zdravko Čolić, a posljednja, 4. večer posvećena je tradiciji i folkloru.

Dinka Matijević, direktorica TZGNG kazala je kako je ova jedinstvena manifestacija od velikog značaja za Novu Gradišku i okolicu po kojoj smo već dobro poznati u cijeloj Hrvatskoj. Osim glavnih izvođača, manifestaciju će pratiti i niz popratnih događaja kao i dosadašnjih godina. „ Ovaj događaj iziskuje veliku pripremu i organizaciju. Željeli smo najaviti naše velike izvođače i pozvati sve koji žele biti dio ove velike glazbene novogradiške priče da nam se pridruže.“ – rekla je Matijević.

Gradonačelnik Grada Nove Gradiške Vinko Grgić naglasio je važnost NG Ljeta za Novu Gradišku, ne samo za turizam, nego i za ljude koji tu žive. „ Zaista želimo napraviti sve što možemo jer svaki uspješan grad mora imati barem jednu veliku manifestaciju. Novogradiško glazbeno ljeto svakako je vrhunac svih događanja u našem gradu.“ – istaknuo je gradonačelnik Grgić.

Nakon ovih najava, ne preostaje nam ništa drugo nego nestrpljivo čekati ljeto! TC

Slične vijesti

Najnovije