Održana godišnja skupština HPD-a Graničar

Radio Prkos 13.09.2021 NOVA GRADIŠKA
img

HPD"Graničar" održao je 11.9.21. godišnju skupštinu u prostorijama Društva, a radi veličine prostorija i covid 19 bez uzvanika.
Predsjednik Ivan Koren otvorio je skupštinu pozdravnim govorom i minutom šutnje za pokojne članove društva. Potom su pročitana izvješća o aktivnostima i materijalno financijskom poslovanju u 2020. godini, te plan rada i financijski plan za 2021. godinu. Prošle godine aktivnosti Društva svedene su na minimum radi covid 19 i odluka Državnog stožera CZ o okupljanju. Tijekom godine, kako je istaknuto, više puta su pokušavali nastaviti s radom, no radi velikog broja zaraženih virusom u općoj populaciji, nije bilo moguće održavati probe, a tako i nastupe.
Na skupštini su podijeljena priznanja članovima za rad u Društvu.
Za 5 godina rada Mirjani Marić i Snježani Lucić,
za 15 godina rada Sanji Knežević i za 25 godina rada Zlati Petrović.

Na kraju se dirljivim govorom dosadašnja voditeljica zbora, Ivana Bušić, oprostila od Društva. Radi svojih poslovnih obveza nije više u mogućnosti voditi zbor. "Velika joj hvala na trudu i znanju koje je uložila u naš rad. U novu sezonu naše Društvo kreće s novim voditeljem Jurom Devićem. Nadamo se da će nam suradnja biti uspješna kao i s dosadašnjim dirigentima." - ističu iz HPD Graničar.

Tekst/Foto: HPD Graničar 

Slične vijesti

Najnovije