Asfaltirana cesta kroz Baćindol

Radio Prkos 10.09.2020 ŠIRE NG PODRUČJE
img

Strabag je marka tvrtke koja djeluje u svim područjima građevinske industrije. Na području Brodsko-posavske županije, Strabag je uredio izgradio, obnovio i modernizirao brojne ceste, što je i primarna djelatnost ove tvrtke koja nudi i niz drugih usluga.

Sljedećeg tjedna će biti završena rekonstrukcija ceste u Baćindolu. Dionica je to od gotovo 6 kilometara i na zadovoljstvo lokalnog stanovništva, radnici Strabaga sve potrebne radove obavili su  brzo i kvalitetno.

Inače, spektar djelatnosti Strabaga prostire se od pojedinačnih usluga i radova po mjeri pa sve do ukupnih rješenja, od malih pa do velikih poslova - rekao nam je Franjo Jaredić, inženjer gradilišta u Baćindolu koji naglašava da je Strabag visoko stručno kompetentna tvrtka. Imaju znanje i iskustvo okrenuto prema budućnosti što im omogućuje da ispune i one najzahtjevnije želje. Uz to su, naravno, brzi i fleksibilni. Bave se planiranjem, projektiranjem, izvedbom pa sve do besprijekorno obavljenih završnih poslova.

I da zaključimo, za ovu dionicu ceste u Baćindolu može se reći da je žila kucavica i sljedećeg tjedna, po završetku poslova, zasjati će u punom sjaju, u novom ruhu, na zadovoljstvo i radost mještana Baćindola, ali i svih onih koji svakodnevno putuju prema Požegi. Čestitke neumornim radnicima Strabaga koji su intenzivno radili od jutra do mraka kako bi kvalitetno i u dogovorenim rokovima završili ove poslove. zpp

Slične vijesti

Najnovije