Sloga osvojila svoj 3. županijski kup... Lovro De Villa ponovno junak...

Radio Prkos 10.08.2020 ZANIMLJIVOSTI
img

Drugu godinu za redom se u finalu Županijskog kupa sastaju novogradiška Sloga i Oriolik iz Oriovca. Prošle godine je Oriolik nadmoćno slavio u finalu, no ove godine je trofej pobjednika Kupa ŽNS BPŽ otišao u Novu Gradišku.

Prvo poluvrijeme proteklo je u terenskoj inicijativi Oriolika, no bez konkretnih prilika. Sloga je pokušavala doći do prilike iz kontri i polukontri no obrana Oriolika je sve pokušaje uspješno zaustavljala.
U drugom dijelu Sloga je ušla više napadački u odnosu na prvi dio. U 52. minuti sijevnula je kontra Sloge po lijevoj strani kada se Tomislav Marjanović sjurio prema protivničkom golu, a Matej Marušić ga ruši s leđa bez namjere igranja loptom što je rezultiralo crvenim kartonom. Sloga je do kraja utakmice imala terensku inicijativu koja je rezultirala poluprilikama, no bez konkretnog učinka.

U lutriji jedanaesteraca opet je do izražaja došao naš Lovro De Villa koji je maestralno obranio dva jedanaesterca, a jedan je jedanaesterac je otišao daleko iznad gola. Sigurni izvođači za Slogu su bili Tomislav Marjanović, Ivan Benić i Fran Balunović.

Sastav Sloge: L. De Villa, I. Benić, M. Vlaović, I. Kašljević, M. Lončarević(od 60. V. Medvedović), N. Eller, L. Blazina, M. Pavišić(od 69. L. Sokić), K. Grgić(od 46. F. Balunović), A. Severović(od 78. L. Šimunović), T. Marjanović

Sloga je osvojila treći Županijski kup te će natjecanje nastaviti u Hrvatskom nogometnom kupu. Na putu prema Županijskom kupu redom su padali Budućnost Rešetari, Slavonac Nova Kapela, Omladinac Vrbova, Marsonia i na kraju Oriolik iz Oriovca. 

Izvor: FB Sloga NG

Slične vijesti

Najnovije