Sloga na krilima Davoraca do finala kupa NSNG...

Radio Prkos 05.07.2020 ZANIMLJIVOSTI
img

U polufinalnoj utakmici Kupa Nogometnog središta Nova Gradiška, NK Sloga je ugostila momčad Slavonca iz Nove Kapele.

U teškoj i tvrdoj utakmici Slogaši su uspjeli izboriti pobjedu od 3:2. "Sloga" je već povela u 3. minuti zgoditkom Tomislava Marjanovića nakon greške u protivničkoj obrani. Gosti izjednačuju u 29. minuti golom Hrvoja Mikulića koji je za dlaku izbjegao zaleđe i glavom pogodio. Ipak, do kraja prvog dijela je "Sloga" uspjela povesti. U 41. minuti kontranapad je povukao Tomislav Marjanović koji fantastično pronalazi Matea Lončarevića, a ovaj odlaže za Silvija Mihića koji matira Maričevića za 2:1.
U drugom dijelu veliku priliku na samom početku je imao Marjanović koji je gotovo promašio nemoguće i s pet metara je njegov udarac završio iznad gola. Gosti to kažnjavaju golom Mateja Brkića u 64. minuti nakon nepažnje "Slogine" obrane. "Sloga" je do pobjedničkog gola došla u 88. minuti kada je Silvio Mihić probio po desnoj strani, ušao u šesnaesterac i pogodio suprotni kut nemoćnog Maričevića za 3:2.

Slogina momčad je nastupila u sastavu: L. De Villa, V. Medvedović(od 78. L. Sokić), M. Vlaović, L. Đaković(od 76. I. Kašljević), M. Lončarević, K. Grgić, M. Pavišić, L. Blazina, N. Eller, T. Marjanović(od 90. L. Šimunović), S. Mihić

Izvor: FB Sloga NG

Slične vijesti

Najnovije