Fran Rakonić državni prvak u tenisu

Radio Prkos 10.01.2020 SPORT
img

Od 04. do 08. siječnja 2020. godine u Ogulinu je održano Dvoransko prvenstvo hrvatske za dječake do 14 godina u organizaciji TK “Ogulin“.. Na glavnom turniru je nastupilo ukupno 32 najbolje plasiranih natjecatelja po službenoj rang ljestvici Hrvatskog teniskog saveza u kategoriji dječaci do 14 godina iz cijele Republike Hrvatske.
Naš najbolji mladi tenisač Fran Rakonić postavljen je za drugog nositelja te je nastavio sa odličnim igrama i na ovom turniru kao i kroz cijelu prošlu godinu. Nastupio je u pojedinačnoj konkurenciji te u igri parova gdje mu je partner bio Antonio Voljavec iz TK “Ponikve“ iz Zagreba.
U pojedinačnoj konkurenciji poražen je u finalu od Salopek Doriana iz TK“Ogulin“ nakon što je osvojio prvi set i u drugom setu poveo 2:0 te tako imao susret u svojim rukama. U igri parova Fran Rakonić je sa svojim partnerom osvojio naslov Državnog prvaka Hrvatske za dječake do 14 godina u igri parova pobijedivši u finalu domaći par iz TK „Ogulin“u sastavu Kolić Kristijan/Salopek Dorian.
Frana sada čekaju novi izazovi sa teniskom reprezentacijom RH te će tako nastupiti na turnirima u Francuskoj i Njemačkoj.
Čestitke Franu na ostvarenom rezultatu uz želje da samo tako nastavi i biti će još puno odličnih rezultata na ponos njega, njegovih roditelja, trenera i svih tenisača TK “Nova Gradiška“. Marko Brčić

Slične vijesti

Najnovije