Novogradiško glazbeno ljeto 2019 Darko Rundek i Silente

Radio Prkos 12.08.2019 ŠIRE NG PODRUČJE
img

Novogradiško glazbeno ljeto 2019.  jedna je od najvećih ljetnih manifestacija
u Slavoniji , koja privlači veliki broj posjetitelja iz svih krajeva Hrvatske i inozemstva.
Ove godine manifestacija je produžena za jedan dan, te počinje od srijede 14. kolovoza i traje sve do nedjelje 18. kolovoza.
 Punih pet dana ispunjenih raznovrsnim programom za sve uzraste i ukuse. Osim koncerata vrhunskih glazbenika, pripremljena je i raznovrsna gastro ponuda, dječji kutak i festival te zabavni programi za sve uzraste.  

Druga večer #NGljeto2019 održava se u četvrtak 15. kolovoza i tematski obuhvaća rock glazbu i izvođače. Na pozornici će se izmjenjivati četiri vrhunska rock sastava, koji će svirkom uživo podići publiku na noge. Program će otvoriti najpoznatiji novogradiški rock sastav ROCKERI, koji broje preko 150 tisuća službenih pregleda na službenom youTube kanalu.
Covere i remakove nekih od najvećih svjetskih rock hitova obradili su naši sljedeći gosti TWINS ROCK, zagrebački band s velikim scenskim iskustvom!
Središnji nastup večeri pripao je DARKU RUNDEKU vrhunskom instrumentalistu, skladatelju i pjevaču te poznatom ekološkom aktivistu. Hitovi poput "Apokalipso" i "Ruke" svojevrsne su himne svih generacija. Darko Rundek nastupa uživo sa svojom Ekipom, bandom koji čine vrhunski glazbeni virtuozi.
Za kraj večeri nastupa energična i popularna dubrovačka rock senzacija SILENTE, dobitnici hrvatske diskografske nagrade Porin, koji su osvojili publiku mnogim hitovima među kojima se ističe pjesma "Terca na tišinu".

Slične vijesti

Najnovije