GIMNAZIJA NOVA GRADIŠKA DOBILA 180.00,00 KUNA ZA OPREMANJE ŠKOLE!!!

GIMNAZIJA NOVA GRADIŠKA DOBILA 180.00,00 KUNA ZA OPREMANJE ŠKOLE!!!

GIMNAZIJA NOVA GRADIŠKA DOBILA 180.00,00 KUNA ZA OPREMANJE ŠKOLE!!!

 

MODERNIZACIJA!

Gimnazija Nova Gradiška nastavlja se ubrzano modernizirati i opremati. Tijekom protekle dvije godine u školi su suvremeno opremijene učionice biologije, kemije, informatike, fizike i laboratorij za vježbe iz kemije i biologije, uvedeni klima-uređaji u gotovo sve učionice i na pragu su energetske opreme. Suvremeno opremljene učionice osiguravaju najsuvremeniju nastavu koja prati nove tehnološke inovacije.

JEDNA OD 5 GIMNAZIJA!

Gimnazija Nova Gradiška jedna je od 26 srednjih škola u Republici Hrvatskoj, odnosno jedna od pet gimnazija koje su odabrane da budu predvodnica velike reforme školstva. U sklopu tog velikog i za hrvatsko školstvo najznačajnijeg trenutnog projekta financiran sredstvima EU, Gimnaziji Nova Gradiška odobreno je 180.000,00 kuna za nabavku nove opreme – digitalne kamere, pametne ploče, oprema za radijske emisije, oprema za napredno učenje stranih jezika, sportska oprema, glazbeni instrumenti, meteorološka stanica i ostala oprema.

BESPLATNI TABLETI ZA SVE UČENIKE PRVIH RAZREDA!

Kurikularna reforma od iduće školske godine osigurat će svim učenicima prvih razreda Gimnazije Nova Gradiška digitalne udžbenike i besplatne tablete što će biti znatno olakšanje učenicima i njihovim roditeljima. Svim učenicima u gimnaziji osigurat će se nov način poučavanja koji će biti usmjeren na učenike, na usvajanje novih i životnih vještina, a koje će im omogućiti usvajanje znanja na zanimljiviji i lakši način.

 

TERENSKA NASTAVA, STRUČNI IZLETI IZLETI I EKSKURZIJE!

 

Osim korištenja suvremene opreme, učenicima će biti omogućena zanimljiva terenska nastava, besplatni izleti, redoviti mjesečni odlasci na kazališne predstave u Zagreb, obilazak nacionalnih parkova te jednodnevne i višednevne stručne ekskurzije, učenje engleskoga jezika u Engleskoj, europska razmjena učenika u sklopu Erasmus+ projekata.

 

 

 

 

 

Kolumna